Ο Ευάγγελος Δουδέσης ξανά στον πάγκο της Πόλαρ

Ο Ευάγγελος Δουδέσης επέστρεψε στην ομάδα Πόλαρ Μπέαρς. Παραμένει στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Ολλανδίας.

Ο Ευάγγελος Δουδέσης ξανά στον πάγκο της Πόλαρ

Ο Ευάγγελος Δουδέσης επέστρεψε στην ομάδα Πόλαρ Μπέαρς ενώ παραμένει στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Ολλανδίας.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε και πάλι την τεχνική ηγεσία της Ολλανδικής Πόλαρ Μπίαρς, εκεί όπου ήταν μέχρι και πέρσι κατακτώντας μάλιστα ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο.

Υποχρεωτικά πέρσι αποχώρησε λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική Ολλανδίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο τώρα υπήρξε συμφωνία με την Ομοσπονδία να εργαστεί και στην Πόλαρ αλλά και στην Εθνική, με στόχο φυσικά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στην ομάδα. Μαζί με τον προπονητή των νεότερων ηλικιών θέλω να διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία της πρώτης ομάδας δουλεύοντας με ταλέντα και δημιουργώντας πρόγραμμα για κορίτσια 13-17 ετών.

Είμαι ευχαριστημένος με αυτό το βήμα, που λέει τα πάντα για το πώς είναι το συναίσθημά μου τώρα. Αν όλα πάνε καλά με τα πρωτόκολλα που έχουν συνταχθεί, μπορούμε να ξεκινήσουμε την προπόνηση για τέσσερις φορές την εβδομάδα. Αυτό θα γίνει σύντομα.

Το όνειρό μου είναι η Πόλαρ να βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης το 2023, με εμένα ή κάποιον άλλο στον πάγκο, αλλά με τις δικές μας πολίστριες και με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού.

Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό είναι δυνατό με την υποστήριξη αρκετών χορηγών. Πολλά πρέπει να γίνουν για αυτό, αλλά είμαι βέβαιος ότι είναι εφικτό» είπε ο Έλληνας προπονητής Ευάγγελος Δουδέσης, ο οποίος εδώ και χρόνια είναι στην Ολλανδία όπου σπούδασε, έπαιξε πόλο και πλέον εργάζεται ως προπονητής.