Μαρσέιγ: Απέκτησε τον Σέρβο διεθνή Πρλαΐνοβιτς!

Ο Άντρια Πρλαΐνοβιτς, ο Σέρβος περιφερειακός της Όρβοσι, ανήκει και με τη... βούλα πλέον στο δυναμικό της Μαρσέιγ, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα.

Μαρσέιγ: Απέκτησε τον Σέρβο διεθνή Πρλαΐνοβιτς!

Έναν από τους καλύτερους παίκτες πόλο στον κόσμο έκανε δικό της την Τετάρτη (29/4) η Μαρσέιγ. Ο λόγος για τον διεθνή Σέρβο περιφερειακό Άντρια Πρλαΐνοβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες μετά τη «διάλυση» της Όρβοσι, έδωσε τα χέρια με τη γαλλική ομάδα και εντάχθηκε στο δυναμικό της.

Η Μαρσέιγ δεν έχει μεν υποχρεώσεις για το γαλλικό πρωτάθλημα αφού ματαιώθηκε η σεζόν λόγω κορονοϊού, ωστόσο ετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας μεγάλο στόχο τη διάκριση στο Champions League.

Η Μαρσέιγ τη σεζόν 2018-19 κατέκτησε το LEN Euro Cup και φέτος μετείχε στη φάση των ομίλων του Champions League. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η Μαρσέιγ για να πείσει τον Σέρβο διεθνή του πρότεινε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με αποτέλεσμα ο Πρλαΐνοβιτς να πει το πολυπόθητο «ναι» και να υπογράψει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σέρβος άσος πριν παίξει στην Όρβοσι, φόρεσε το σκουφάκι των Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι, Παρτιζάν, Ερυθρού Αστέρα, Προ Ρέκο, Ζόλνοκ και είναι ο μοναδικός πολίστας στην ιστορία του αθλήματος που μετρά πέντε Champions League, με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Παρτιζάν 2011, Προ Ρέκο 2012, 2015, Ερυθρός Αστέρας 2013 και Szolnok 2017).

Ο ίδιος ο Πρλαΐνοβιτς δήλωσε για το νέο σταθμό της καριέρας του: «Είπα το ναι στη Μαρσέιγ γιατί ο σύλλογος έχει μεγάλες προσδοκίες, καλή οργάνωση και κάθε χρόνο μεγαλώνει».