Πόλο: Η Αμερικανίδα Γουάιτλετζ αποχώρησε από την Ιταλία λόγω κορονοϊού

Στο Ιταλικό πόλο είχαμε και την πρώτη αποχώρηση από ομάδα λόγω κορονοϊού. Η Αμερικανίδα πολίστρια Ρέιτσελ Γουάιτλετζ ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην Καλιφόρνια γιατί φοβάται την έξαρση του ιού στη γειτονική χώρα!

Πόλο: Η Αμερικανίδα Γουάιτλετζ αποχώρησε από την Ιταλία λόγω κορονοϊού

Η Ρέιτσελ Γουάιτλετζ αποχώρησε από την Μπολιάσκο. Η 23χρονη Αμερικανίδα πολίστρια ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ιταλικής ομάδας πως εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού, δεν θέλει να παραμείνει στη γειτονική χώρα γιατί φοβάται.

«Είμαστε απογοητευμένοι και εκφράζουμε τη λύπη μας για αυτή την απροσδόκητη κατάσταση» είπε αρχικά ο πρόεδρος της Μπολιάσκο Σιμόνε Κανέπα και συνέχισε «προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε στην Ρέιτσελ ότι, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τις τελευταίες ημέρες, η διαμονή στην πόλη μας δεν κρύβει κανένα κίνδυνο. Η κατάσταση στην Ιταλία είναι απολύτως υπό έλεγχο.

Δυστυχώς αυτό που αντιλαμβάνονται στις άλλες χώρες για εμάς, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πιστεύουμε στο σύστημα υγείας μας και στις ενδείξεις που προέρχονται από τα θεσμικά όργανα.

Όσον αφορά την ομάδα και τις αμιγώς αγωνιστικές πτυχές, η προσοχή μας πρέπει να επικεντρωθεί στη σωτηρία. Αυτή η απροσδόκητη απομάκρυνση πρέπει να μας κάνει να καταλάβουμε πως μόνο όσοι πιστεύουν πως είναι χρήσιμοι θα πρέπει να πέφτουν στο νερό. Όσοι δεν πιστεύουν είναι προτιμότερο να μην παίζουν».