Ο πρώτος «τελικός» για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου

Ώρα Ολυμπιακού 20.00. Η ομάδα πόλο του συλλόγου δίνει απόψε (8.00, ΕΡΤ 3) τον πρώτο «τελικό» της σεζόν με αντίπαλο την πανίσχυρη Μπαρτσελονέτα. Τι κερδίζουν οι νταμπλούχοι του Θοδωρή Βλάχου σε περίπτωση νίκης σήμερα (22/2) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Ο πρώτος «τελικός» για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου

Η ώρα για τον πρώτο «τελικό» της σεζόν έφτασε για το πόλο ανδρών του Ολυμπιακού. Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη Φλεβάρη αλλά η αλήθεια είναι ο αποψινός αγώνας κόντρα στην Μπαρτσελονέτα (20.00, ΕΡΤ 3) ενδεχομένως να «στείλει» από σήμερα την ομάδα του Πειραιά στους «4» του LEN Champions League.

Η πρόκριση στο final 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει «κλειδώσει» και ο Ολυμπιακός εάν πάρει το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον Α’ Όμιλο.

Ολυμπιακός και Μπαρτσελονέτα μοιράζονται την κορυφή έχοντας 19 βαθμούς σε 8 αγώνες ενώ ακολουθεί η Γιουγκ με 18 βαθμούς. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό γιατί είναι κομβική η αποψινή «ναυμαχία» στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου με νίκη ξεφεύγουν τρεις βαθμούς από τους Καταλανούς ωστόσο η διαφορά είναι ουσιαστικά στους τέσσερις γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Ολυμπιακός θα είναι από πάνω αφού στον πρώτο γύρο, το παιχνίδι στη Βαρκελώνη είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο (11-11).

Τι σημαίνει όμως η πρωτιά στον Α’ όμιλο; Σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα, ο Ολυμπιακός στον πρώτο του αγώνα στη Γένοβα στο final 8 θα αποφύγει τις Προ Ρέκο, Φερεντσβάρος, Όρβοσι και λογικά θα αντιμετωπίσει την Κροατική Μλάντοστ με τεράστια παράδοση στο άθλημα.

Μια σκληρή ομάδα, που ενισχύθηκε το καλοκαίρι σημαντικά και έχει επιστρέψει για τα καλά αλλά σίγουρα δεν είναι Προ Ρέκο, Φερεντσβάρος και Όρβοσι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου.

Έτσι με νίκη απόψε, θα ανοίξει για τον Ολυμπιακό και ο δρόμος για την τετράδα του Champions League για τρίτη συνεχόμενη σεζόν!

Οι πολίστες του Θοδωρή Βλάχου περιμένουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, με τη Θύρα 7 να έχει κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως όταν μιλάμε για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια, προκαλεί φόβο και τρόμο σε όλη την Ευρώπη, δεν χρειάζεται και «ειδικό» προσκλητήριο στον κόσμο του Ολυμπιακού για να βρεθεί στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Άλλωστε αύριο Κυριακή είναι το ντέρμπι στο ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πάρτε λοιπόν θέση στην κερκίδα και στηρίξτε τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του, στον πρώτο «τελικό» της σεζόν.