Ολυμπιακός: Ντέρμπι κορυφής με Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Παπαστράτειο το βράδυ του Σαββάτου (22/2, 20:00) την Μπαρτσελονέτα σε ένα ντέρμπι για την κορυφή του Α 'ομίλου του LEN Champions League.

Ολυμπιακός: Ντέρμπι κορυφής με Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά!

Ένα από τα πλέον κομβικά ματς της φάσης των ομίλων, από την έκβαση του οποίου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η κατάκτηση της πρώτης θέσης δίνει το Σάββατο (20:00) η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται στις 20:00 (ΕΡΤ3 ) στο Παπαστράτειο την Μπαρτσελονέτα στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου με στόχο τη νίκη που θα τους καταστήσει ισχυρό φαβορί για την 1η θέση. Ολυμπιακός και Μπαρτσελονέτα μοιράζονται την κορυφή έχοντας 19 βαθμούς σε 8 αγώνες ενώ ακολουθεί η Γιουγκ με 18 βαθμούς.

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» επικρατεί πίστη στο θετικό αποτέλεσμα ενώ άπαντες ποντάρουν και στη δυναμική της έδρας. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών.

Σχετικά με την αναμέτρηση ο Ντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα παίξουμε εντός έδρας και είναι ένα ματς που θα κρίνει πολλά για τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Ξέρουμε τα δυνατά σημεία της Μπαρτσελονέτα και πρέπει να τα περιορίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και όπως πάντα θέλουμε να κερδίσουμε. Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια μας να φτάσουμε στη νίκη θα παίξει όπως πάντα η παρουσία του κόσμου τον οποίο περιμένουμε το Σάββατο το βράδυ στο Παπαστράτειο».