Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Ο Γενηδουνιάς στην 4η θέση των σκόρερ της διοργάνωσης!

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο των ανδρών στη Βουδαπέστη. Ο άσος της Εθνικής και του Ολυμπιακού βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ της διοργάνωσης.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Ο Γενηδουνιάς στην 4η θέση των σκόρερ της διοργάνωσης!

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο των ανδρών.

Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με 17 γκολ (17/38) και κατέλαβε την 4η θέση στον πίνακα των σκόρερ.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ρώσος Κονσταντίν Καρκόφ με εξαιρετικό ποσοστό (21/32) ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ισπανός Μουναρίθ (20/43) και στην τρίτη ο συμπατριώτης του, Γρανάδος (18/40) ο οποίος έχασε και το τελευταίο πέναλτι στον τελικό με την Ουγγαρία να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στην τέταρτη θέση μαζί με τον Γενηδουνιά, βρίσκουμε και τον αρχηγό της Εθνικής Ουγγαρίας, τον Ντένες Βάργκα (17/30) με ένα ματς μάλιστα λιγότερο γιατί οι «Μαγυάροι» πέρασαν στα προημιτελικά απευθείας.

Δυο θέσεις πίσω από τον Γενηδουνιά, ο Άγγελος Βλαχόπουλος με 15 γκολ (15/37), όσα και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου, Αλεξάνταρ Ίβοβιτς (15/43).