Ευρωπαϊκό Πόλο Γυναικών: Με Ρωσία η Ελλάδα για τη δεύτερη θέση

Το απόγευμα της Κυριακής (19/1, 18:30) η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ρωσία με στόχο τη δεύτερη θέση του Α' ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο στη Βουδαπέστη. 

Ευρωπαϊκό Πόλο Γυναικών: Με Ρωσία η Ελλάδα για τη δεύτερη θέση

Με ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στη Ρωσία, ολοκληρώνει σήμερα (19/1, 18:30) η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών τις υποχρεώσεις της στην Α΄ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Η ελληνική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στα προημιτελικά και στο σημερινό ματς θα κριθεί αν θα καταλάβει τη δεύτερη ή την τρίτη θέση του Α΄ ομίλου. Εφόσον νικήσει, το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση τερματίζει δεύτερο (πίσω από την Ουγγαρία) και πιθανότατα θα παίξει την Τρίτη (21/1) με την Ιταλία, που έχει δείξει μέτρια εικόνα ως τώρα στη διοργάνωση. Με ισοπαλία ή ήττα, η εθνική μένει τρίτη και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον δεύτερο του Β΄ ομίλου, ήτοι τον ηττημένο της αναμέτρησης Ισπανία-Ολλανδία.

Στο πρώτο σημαντικό της τεστ, απέναντι στην Ουγγαρία, η ελληνική ομάδα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, ήταν μαχητική, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 13-10. Απέναντι στις Ρωσίδες θα χρειαστεί σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της, έλεγχο του ρυθμού και βελτίωση στην παίκτρια λιγότερο, που κόστισε πολύ στο προηγούμενο παιχνίδι.