Ευρωπαϊκό Πόλο Γυναικών: Με Ρωσία η Ελλάδα για τη δεύτερη θέση

Το απόγευμα της Κυριακής (19/1, 18:30) η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ρωσία με στόχο τη δεύτερη θέση του Α' ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο στη Βουδαπέστη. 

Ευρωπαϊκό Πόλο Γυναικών: Με Ρωσία η Ελλάδα για τη δεύτερη θέση

Με ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στη Ρωσία, ολοκληρώνει σήμερα (19/1, 18:30) η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών τις υποχρεώσεις της στην Α΄ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Η ελληνική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στα προημιτελικά και στο σημερινό ματς θα κριθεί αν θα καταλάβει τη δεύτερη ή την τρίτη θέση του Α΄ ομίλου. Εφόσον νικήσει, το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση τερματίζει δεύτερο (πίσω από την Ουγγαρία) και πιθανότατα θα παίξει την Τρίτη (21/1) με την Ιταλία, που έχει δείξει μέτρια εικόνα ως τώρα στη διοργάνωση. Με ισοπαλία ή ήττα, η εθνική μένει τρίτη και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον δεύτερο του Β΄ ομίλου, ήτοι τον ηττημένο της αναμέτρησης Ισπανία-Ολλανδία.

Στο πρώτο σημαντικό της τεστ, απέναντι στην Ουγγαρία, η ελληνική ομάδα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, ήταν μαχητική, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 13-10. Απέναντι στις Ρωσίδες θα χρειαστεί σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της, έλεγχο του ρυθμού και βελτίωση στην παίκτρια λιγότερο, που κόστισε πολύ στο προηγούμενο παιχνίδι.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας