Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Προπόνηση οι γυναίκες, 26-7 τη Σερβία

Η Εθνική γυναικών συνέτριψε 26-7 τη Σερβία στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Επόμενος αντίπαλος της «γαλανόλευκης» η Κροατία, αύριο Δευτέρα στις 14.00 (ΕΡΤ Sports HD).

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Προπόνηση οι γυναίκες, 26-7 τη Σερβία

Η διαφορά δυναμικότητας στο πόλο γυναικών ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία είναι τεράστια. Αυτό αποτυπώθηκε και στον σημερινό (12/1) αγώνα, στην πρεμιέρα της ομάδας του Γιώργου Μορφέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέτριψε 26-7 τη Σερβία για την 1η αγωνιστική και κοιτάζει τη συνέχεια. Αύριο Δευτέρα (14.00, ΕΡΤ Sports HD) η Εθνική μας παίζει με την Κροατία και θα έχει εκ νέου εύκολο έργο για τη 2η αγωνιστική στον Α’ όμιλο.

Για τον σημερινό (12/1) αγώνα δεν μπορούμε να πούμε πολλά αφού από το πρώτο οκτάλεπτο η Εθνική μας ήταν μπροστά με 9-1! Ο Γιώργος Μορφέσης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριές του ενώ αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο η Χρυσή Διαμαντοπούλου στο τέρμα και στο δεύτερο η Ιωάννα Σταματοπούλου.

Τα οκτάλεπτα: 9-1, 5-3, 5-2, 7-1.

Ελλάδα: Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Μπενέκου 1, Κώτσια 2, Νίνου Ειρ. 2, Πλευρίτου Ελ. 5, Ξενάκη 4, Σταματοπούλου.

Σερβία: Λάζιτς, Τσέγκαρ 1, Πάντοβιτς, Ρούντιτς, Γιοσίφοβιτς, Μίσκοβιτς 1, Γκλούσεβιτς, Μάντιτς, Ίλιτς, Βούκοβιτς 3, Μιλίσεβιτς 1, Γιακόβλιεβιτς 1, Τράβαρ.