Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Στον τελικό η Εθνική συντρίβοντας την Κροατία 15-6

Η Εθνική Νέων πόλο, προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κουβέιτ συντρίβοντας με 15-6 την Κροατία και τώρα την περιμένει η Σερβία.  

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών: Στον τελικό η Εθνική συντρίβοντας την Κροατία 15-6

Με πολύ μεγάλη εμφάνιση η Εθνική Νέων πόλο διέλυσε την Κροατία με 15-6 και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κουβέιτ. Αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τώρα η Σερβία που στον άλλο ημιτελικό νίκησε την Ιταλία με σκορ 9-6.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ελληνική ομάδα μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού πολύ δυνατά απέναντι στους Κροάτες με το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου να κλείνει με το υπέρ της 8-5. Στα επόμενα δεκάλεπτα όμως οι διεθνείς μας «πάτησαν γκάζι» και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους φτάνοντας στο τελικό 15-6 με άνεση.

Οκτάλεπτα: 4-2, 4-3, 5-0, 2-1

Ελλάδα (Τεό Λοράντος – Νίκος Καραμάνης): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 2, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 5, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 4, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ., Γωνιωτάκης 1, Μητράκης

Κροατία (Γιόσκο Κρέκοβιτς): Γιουρλίνα, Μαλένιτσα, Κρέκοβιτς, Βρντολιακ 2, Μπάγιτς 1, Κρίζιτς, Σόλιε, Χέρτσεγκ, Πενάβα 2, Μπιλιάκα, Ζουβελα 1, Πάπαριτς, Σουνάρα