Ολυμπιακός: Με Σπαντάου για το «πέντε στα πέντε»

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει στο «Π. Καπαγέρωφ» τη Σπαντάου για την πέμπτη αγωνιστική της LEN Champions League. 

Ολυμπιακός: Με Σπαντάου για το «πέντε στα πέντε»

Με στόχο να συνεχίσει στην κορυφή του Α' Ομίλου του LEN Champions League θα φιλοξενήσει τη Σπαντάου στο «Π. Καπαγέρωφ» ο Ολυμπιακός. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (19/11) στις 20:00 και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στη φετινή διοργάνωση.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ενόψει της αναμέτρησης δήλωσε τα εξής: «Μετά από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε την προηγούμενη αγωνιστική, αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την Σπαντάου, μια ομάδα ικανή για όλα που παίζει πάντα για την νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και είναι κάθε χρόνο πιο έμπειρη και δεμένη. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι στην έδρα μας κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι, επιβάλλοντας τον ρυθμό μας από την αρχή μέχρι το τέλος».

Ο Γιώργος Δερβίσης ανέφερε με τη σειρά του: «Το παιχνίδι με τη Σπαντάου απαιτεί μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να κατακτήσουμε τους πολύ σημαντικούς τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δύσκολη συνέχεια. Προερχόμαστε από ένα διάστημα με συνεχείς αγώνες αλλά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάζει και θα παραταχθούμε με στόχο τη νίκη και την καλή εμφάνιση».