Len Champions League: Στην καλύτερη επτάδα ξανά ο Μάρο Γιόκοβιτς του Ολυμπιακού!

Στην καλύτερη επτάδα της 3ης αγωνιστικής του Len Champions League συμπεριλήφθηκε ο Μάρο Γιόκοβιτς του Ολυμπιακού. Ο Κροάτης άσος του Ολυμπιακού είχε τέσσερα γκολ κόντρα στη Γιαντράν με 80% ποσοστό ευστοχίας.

Len Champions League: Στην καλύτερη επτάδα ξανά ο Μάρο Γιόκοβιτς του Ολυμπιακού!

Στην κορυφαία επτάδα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League βρίσκεται ο Μάρο Γιόκοβιτς, όπως ανακοίνωσε Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο Κροάτης αριστερόχειρας σημείωσε τέσσερα τέρματα στην επικράτηση των «ερυθρολεύκων» με 8-7 επί της Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι, την περασμένη Τρίτη στον Πειραιά. Μάλιστα είχε 4/5 σουτ και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Μαζί με τον παίκτη του Ολυμπιακού στην κορυφαία επτάδα βρέθηκαν ο Ντανιέλ Λόπεζ Πινέδο και Μίλαν Άλεξιτς της Μπαρτσελονέτα, ο Ντούσαν Μάντιτς της Προ Ρέκο, ο Λόρεν Φάτοβιτς της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, ο Τόμας Βερνό της Μαρσέιγ και ο Κόσμιν Ράντου της Μλάντοστ Ζάγκρεμπ.

Η κορυφαία επτάδα της 3ης Αγωνιστικής

Τερματοφύλακας: Ντανιέλ Λόπεζ Πινέδο (Μπαρτσελονέτα)

Φουνταριστός: Κόσμιν Ράντου (Μλάντοστ Ζάγκρεμπ)

Αμυντικός: Μίλαν Άλεξιτς (Μπαρτσελονέτα)

Περιφερειακοί: Μάρο Γιόκοβιτς (Ολυμπιακός), Ντούσαν Μάντιτς (Προ Ρέκο), Λόραν Φάτοβιτς (Γιουγκ Ντουμπρόβνικ), Τόμας Βέρνο (Μαρσέιγ)

Τρία στα τρία ο Θρύλος

Το εντυπωσιακό είναι πως στην πρεμιέρα των ομίλων, ο Ντίνος Γενηδουνιάς είχε ψηφιστεί στην καλύτερη επτάδα ενώ στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, στην καλύτερη ομάδα είχαν συμπεριληφθεί οι Μάνος Ζερδεβάς και Μάρο Γιόκοβιτς.

Δεύτερη σερί παρουσία του Κροάτη περιφερειακού στην καλύτερη επτάδα του Len Champions League.