Η Βουλιαγμένη 9-9 με την Ορτίτζια στις Συρακούσες

Τις βάσεις για πρόκριση στα ημιτελικά του Euro Cup έβαλε η Βουλιαγμένη μετά το σημερινό (30/10) 9-9 με αντίπαλο την Ορτίτζια στις Συρακούσες. Ο επαναληπτικός στις 9 Νοεμβρίου στο Λαιμό.

Η Βουλιαγμένη 9-9 με την Ορτίτζια στις Συρακούσες

«Πλώρη» για τα ημιτελικά του Euro Cup έβαλε η Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν στον πρώτο προημιτελικό με αντίπαλο την Ορτίτζια στις Συρακούσες, πήρε ένα αποτέλεσμα (9-9) που της δίνει το προβάδισμα αλλά σε καμία περίπτωση ο ΝΟΒ δεν έχει προκριθεί.

Το πάθημα να γίνει μάθημα

Θυμίζουμε πως πέρσι η Βουλιαγμένη είχε κερδίσει 8-7 μέσα στην Ιταλία την Ορτίτζια και πάλι στη φάση των «8» αλλά στον επαναληπτικό στο Λαιμό αποκλείστηκε αφού έχασε με 9-6!

Μπορούσε και τη νίκη

Στον σημερινό (30/10) αγώνα η Βουλιαγμένη ήταν εξαιρετική και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με δύο γκολ στη λήξη της τρίτης περιόδου (6-8) αλλά οι Ρόσι, Γκάλο ισοφάρισαν (8-8). Ο Μπάσιτς 1.48 για το τέλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο ΝΟΒ αλλά ο Μάσιμο Τζιάκοπο 32 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη έγραψε το 9-9.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 1-3, 3-1

Ορτίτζια: Τεμπέστι, Κάζια, Αμπέλα, Λα Ρόσα, Ντι Λουτσιάνο 1, Φερέρο, Τζιακόπο 2, Γκάλο 2, Ροτόντο, Ρόσι 3, Βίντοβιτς, Ναπολιτάνο, Καρούσο

ΝΟ Βουλιαγμένης: Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1, Βλάσσης, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Παπανικολάου, Ποντικέας 3, Κουρούβανης, Ηλιόπουλος, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης