Ολυμπιακός - Σίντεζ Καζάν: Να «ντουμπλάρει» τις νίκες του, μπροστά στον κόσμο του

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (18/10) στις 19:00 στο «Π. Καπαγέρωφ», τη Σίντεζ Καζάν στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ολυμπιακός - Σίντεζ Καζάν: Να «ντουμπλάρει» τις νίκες του, μπροστά στον κόσμο του

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει να πανηγυρίσει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που θα φιλοξενήσει την Παρασκευή (18/10, 19:00) τη Σίντεζ Καζάν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος στην έδρα τους όσον αφορά την Ευρώπη και θέλουν από τους φίλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό παρών.

Ενόψει του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε τα εξής: «Στο πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να παρουσιάσουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο του αγώνα μια ομάδα με πάθος, με διάθεση, με πειθαρχία και αποτελεσματικότητα. Ο αντίπαλος μας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος αν αναλογιστούμε ότι θα αγωνιστεί ελεύθερα και χωρίς πίεση, χαρακτηριστικά μιας δυνατής Ρωσικής ομάδας. Η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος και είμαι σίγουρος ότι για να την κατακτήσουμε πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού».

Ο Κώστας Γενηδουνιάς δήλωσε από την πλευρά του: «Είναι ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο είναι το πρώτο στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε. Αυτά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να νικήσουμε για να βρεθούμε στο Final 8. Η Καζάν την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ζόλνοκ έδειξε πως είναι πολύ μαχητική και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Το αποτέλεσμα βέβαια εξαρτάται ξεκάθαρα από τη δικιά μας απόδοση και αντιμετώπιση του παιχνιδιού».