Ολυμπιακός πόλο: Η Γιαντράν Σπλιτ 20-16 την Πρίμορατς Κότορ

Μια ακόμη νίκη για τη Γιαντράν Σπλιτ στην Αδριατική Λίγκα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League επικράτησε την Παρασκευή (4/10) 20-16 της Πρίμορατς Κότορ.

Ολυμπιακός πόλο: Η Γιαντράν Σπλιτ 20-16 την Πρίμορατς Κότορ

Δεύτερη σερί νίκη για τη Γιαντράν Σπλιτ στην Αδριατική Λίγκα. Η πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League κέρδισε απόψε (4/10) την Πρίμορατς Κότορ με 20-16 για την 3η αγωνιστική.

Σε έναν αγώνα όπου οι άμυνες πήγαν… περίπατο η Γιαντράν είχε τον πρώτο λόγο. Ξέφυγε 12-7 στο ημίχρονο και 16-10 στο τρίτο οκτάλεπτο. Στην τελευταία περίοδο, οι Κροάτες χαλάρωσαν έχοντας στο μυαλό τους και την αναμέτρηση της Δευτέρας (7/10) με τον Ολυμπιακό.

Έτσι η Πρίμορατς Κότορ με ένα επί μέρους σκορ 6-4 μείωσε στα τελευταία λεπτά. Οι Μπούριτς, Ντέλιτς πέτυχαν από 4 γκολ ενώ ο αρχηγός Σέτκα είχε τρία τέρματα.

Δύσκολα αλλά το πήρε η Γιουγκ!

Για την 3η αγωνιστική κέρδισε και η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Η ομάδα του Αλέξανδρου Παπαναστασίου (επίσης στον όμιλο του Ολυμπιακού) τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι που επίσης θα βρει στο δρόμο του ο Θρύλος. Βέβαια κέρδισε με 9-6 και έκανε το τρία στα τρία.

Η Γιουγκ βρέθηκε πίσω με 2-0 αλλά επέστρεψε, πήρε το προβάδισμα και ανέβασε τη διαφορά στα τέσσερα γκολ (8-4, 9-5). Ο Παπαναστασίου είχε ένα τέρμα με 1/4 ενώ ο Ομπράντοβιτς σημείωσε δυο γκολ με 2/5 και ήταν πρώτος σκόρερ μαζί με τον Λόρεν Φάτοβιτς (2/6).

Ο Πόπαντιτς κάτω από τα δοκάρια ήταν εξαιρετικός (67%) για τη Γιουγκ. Η Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι είχε σε μεγάλη μέρα τον Ντούρο Ράντοβιτς (3/5).

Το φοβερό είναι πως στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι, αυτή τη φορά στην έδρα των Μαυροβούνιων.

Είναι δυο ομάδες που ενδιαφέρουν φυσικά τον Ολυμπιακό και ιδίως η Γιουγκ που μπορεί να έχασε τον Γιόκοβιτς αλλά παραμένει μεγάλη δύναμη στο χώρο.