Ολυμπιακός πόλο: Σάββατο 5/10 με Παναθηναϊκό, Δευτέρα 7/10 στο Σπλιτ

Ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Η εβδομάδα που έρχεται είναι "καυτή" με τρία παιχνίδια σε πέντε ημέρες!

Ολυμπιακός πόλο: Σάββατο 5/10 με Παναθηναϊκό, Δευτέρα 7/10 στο Σπλιτ

Τρία παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών. Μάλιστα τα πρώτα επίσημα της σεζόν για τον Θρύλο είναι προγραμματισμένα σε διάστημα μόλις πέντε ημερών.

Την Τετάρτη (2/10) οι νταμπλούχοι του Θοδωρή Βλάχου θα παίξουν με τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά (Πέτρος Καπαγέρωφ) στον τελικό του Σούπερ Καπ ανδρών, όπου φυσικά θέλουν τη νίκη για την πρώτη κούπα της σεζόν.

Τρεις ημέρες μετά (5/10), ο Θρύλος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα παίξει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Το ντέρμπι αιωνίων είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.00.

Λίγες ώρες αργότερα (!), οι Πειραιώτες θα μπουν στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψουν για το Σπλιτ για να αντιμετωπίσουν τη Γιαντράν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Len Champions League. O αγώνας με τους Κροάτες θα διεξαχθεί τελικά τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και όχι την Τρίτη.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όρισε την αναμέτρηση μια ημέρα νωρίτερα. Έτσι τη Δευτέρα (7/10) θα διεξαχθεί μόνο το Γιαντράν Σπλιτ – Ολυμπιακός και κανένα άλλο ματς του LEN Champions League!