Len Champions League: Ψάχνει έδρα η Προ Ρέκο για το final 8

Η φάση των ομίλων του Len Champions League δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ωστόσο οι Ιταλοί της Προ Ρέκο αναζητούν την καλύτερη δυνατή έδρα για το final 8 που θα φιλοξενήσουν. Δεν θέλουν την πισίνα «Sciorba» εκεί όπου ο Ολυμπιακός το 2018 στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Len Champions League: Ψάχνει έδρα η Προ Ρέκο για το final 8

Το «φάντασμα» του Ολυμπιακού, ο χαμένος τελικός του 2018 μέσα στη Γένοβα αλλά και η περσινή ήττα στον ημιτελικό στο final 8 του Len Champions League στους άνδρες φαίνεται πως...στοιχειώνει την Προ Ρέκο.

Το final 8 όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της φάσης των ομίλων πριν από λίγο καιρό, θα φιλοξενηθεί στην Ιταλία.

Η πόλη όμως δεν ανακοινώθηκε και οι περισσότεροι θεωρούν πως θα διεξαχθεί η τελική φάση στη Γένοβα, εκεί όπου τον Ιούνιο του 2018 ο Ολυμπιακός κέρδισε την Προ Ρέκο και σήκωσε το Ευρωπαϊκό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ιταλοί δεν θέλουν την πισίνα «Sciorba» στη Γένοβα, όπου έχασαν από τον Ολυμπιακό στον τελικό με 9-7 το 2018.

Μάλιστα φαίνεται να προκρίνεται το Ράπαλο που είναι κοντά στη Γένοβα (μισή ώρα απόσταση). Το final 8 του Len Champions League είναι προγραμματισμένο για τις 5-7 Ιουνίου και μένει να γίνει γνωστή η έδρα που θα το φιλοξενήσει.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η χώρα διεξαγωγής της τελικής φάσης. Η πόλη απλά δεν έχει γίνει τη γνωστή. Στην γειτονική χώρα υποστηρίζουν πως στην Προ Ρέκο δεν θέλουν την πισίνα «Sciorba» που μπορεί να ξυπνά όμορφες στιγμές για τον Θρύλο και τον κόσμο του, όχι όμως και για τους Ιταλούς.

Βέβαια και πέρσι που η τελική φάση ήταν στο Ανόβερο, στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός του Θοδωρή Βλάχου, πέταξε εκτός τελικού τους Ιταλούς του Ράτκο Ρούντιτς.

Το σίγουρο είναι πως εάν και εφόσον οι Πειραιώτες βρεθούν στην τελική φάση, όπου και να διεξαχθεί το final 8, ο κόσμος τους θα είναι στην εξέδρα. Όπως το 2018 στη Γένοβα, πέρσι στο Ανόβερο αλλά και το 2016 στη Βουδαπέστη.