Στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ο Πάουλο Ομπράντοβιτς!

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς ύστερα από δυο εξαιρετικές σεζόν στον Ολυμπιακό επιστρέφει στο Ντουμπρόβνικ και τη Γιουγκ του Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ. 

Στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ο Πάουλο Ομπράντοβιτς!

Ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που προχώρησε στην απόκτηση των Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς και Μπουλιούμπασιτς, ήταν αδύνατο να κρατήσει τον Πάουλο Ομπράντοβιτς ως τέταρτο ξένο από τη στιγμή που στην Ελλάδα επιτρέπεται η χρησιμοποίηση μόνο δυο αλλοδαπών. Ο «medo» που αποκτήθηκε πριν από δυο χρόνια από τον Ολυμπιακό, όταν και αποχώρησε από τη Γιουγκ επιστρέφει και πάλι στο αγαπημένο του Ντουμπρόβνικ.

Ο Ομπράντοβιτς τα τέσσερα τελευταία χρόνια μετράει τέσσερις συνεχόμενους τελικούς Champions League, έχοντας κατακτήσει τους δύο με Γιουγκ το 2016 κόντρα στον Ολυμπιακό και πέρσι με το σκουφάκι του Θρύλου με αντίπαλο την Προ Ρέκο στη Γένοβα. Το φοβερό με τον Πάουλο Ομπράντοβιτς που πανηγύρισε και δυο σερί νταμπλ με τους Πειραιώτες, είναι πως τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον τρόπο της Προ Ρέκο αφού δυο φορές με τη Γιουγκ (2016, 2017) και ισάριθμες με τον Ολυμπιακό (2018, 2019) την κέρδισε στην τελική φάση του Champions League.

Τεράστιος παίκτης, πρόσφερε πάρα πολλά στον Ολυμπιακό αλλά και στον κόσμο – όχι μόνο του Θρύλου - που είχε την τύχη να τον παρακολουθήσει από κοντά, σημειώνοντας και αρκετά υπέροχα τέρματα. Στα 33 του χρόνια δεν το βάζει κάτω και θα έχει πάλι προπονητή τον Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ παίζοντας πόλο στο αγαπημένο του Ντουμπρόβνικ που αρκετές φορές σύγκρινε με τον πανέμορφο Πειραιά.