Δύσκολα θα μείνει ο Φουντούλης στον Ολυμπιακό - Οδεύει προς Φερεντσβάρος

O Γιάννης Φουντούλης έχει δεχθεί εξαιρετική πρόταση από την Φερεντσβάρος. Δύσκολα θα καταφέρουν να τον κρατήσουν οι Πειραιώτες.

 Δύσκολα θα μείνει ο Φουντούλης στον Ολυμπιακό - Οδεύει προς Φερεντσβάρος

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε από τη Φερεντσβάρος στο Ανόβερο, στον τελικό του Champions League υδατοσφαίρισης, επέστρεψε όμως στην Αθήνα με την πεποίθηση ότι έχει εξελιχθεί στη σταθερότερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.

Με τρεις τελικούς την τελευταία τετραετία και δύο διαδοχικές νίκες επί της πανίσχυρης Προ Ρέκο (πέρυσι στον τελικό και φέτος στον ημιτελικό), οι πρωταθλητές Ελλάδας καταφέρνουν να παραμένουν στην ελίτ μίας διοργάνωσης, η οποία έχει επτά διαφορετικούς νικητές τα τελευταία επτά χρόνια.

Το επίτευγμα των «ερυθρολεύκων» γίνεται ακόμη σημαντικότερο, δεδομένου ότι οικονομικά δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα μεγάλα κλαμπ της «Γηραιάς Ηπείρου», κάτι που αποδεικνύεται χαρακτηριστικά από τη διαφαινόμενη απώλεια του Γιάννη Φουντούλη.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας έχει δεχθεί μία εξαιρετικά δελεαστική πρόταση από τη Φερεντσβάρος και οδεύει προς τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης, που του στρώνουν... κόκκινο χαλί. Ο 31χρονος περιφερειακός φαίνεται ότι θα αντικαταστήσει στην ουγγρική ομάδα τον Σέρβο Στέφαν Μίτροβιτς και θα συνθέσει, μαζί με τον MVP του final-8 Ντένες Βάργκα, ένα εξαιρετικά δυνατό δίδυμο στην αριστερή πλευρά της Φερεντσβάρος...

Δύσκολα θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στον Ολυμπιακό οι Πειραιώτες. Να τονίσουμε κάπου εδώ, πως ο Γιάννης Φουντούλης είχε δεχτεί αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό και πέρσι. Δεν πήγε, όμως, καθώς είχε μόλις γεννήσει η γυναίκα του. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, ανανέωσε πέρσι με μονοετές συμβόλαιο. Tώρα, όμως, δείχνει έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό, για πρώτη φορά στην καριέρα του.