Μαρινάκης: «Σημαία περηφάνιας ο παγκόσμιος Ολυμπιακός»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη την ομάδα πόλο για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε να κατακτήσει το δεύτερο σερί Champions League.

Μαρινάκης: «Σημαία περηφάνιας ο παγκόσμιος Ολυμπιακός»

Στον τελικό του Champions League έφτασε ο Ολυμπιακός και έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε τεράστια προσπάθεια κόντρα στη Φερεντσβάρος, αλλά έχασε το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το τέλος του αγώνα αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Ανόβερου, αφού έδωσαν και τη ψυχή τους για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωση του στα social media συνεχάρη την ομάδα πόλο. «Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο, που μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης την σεζόν που πέρασε κατάφερε και εφέτος να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης παίζοντας ξανά στον τελικό του LEN Champions League.

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια σημαία υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες.

Για εμάς είναι ΝΙΚΗΤΕΣ και όπως έχω ξαναπεί, σύντομα, δεν θα αγωνίζονται στο ιστορικό αλλά απαρχαιωμένο Παπαστράτειο αλλά σε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο αντάξιο της πόλης του Πειραιά και του ΘΡΥΛΟΥ του!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του.