Με τις ίδιες 13άδες Ολυμπιακός, Προ Ρέκο - Ποιοι σφυρίζουν

Καμία αλλαγή από τους Θοδωρή Βλάχο και Ράτκο Ρούντιτς ενόψει του ημιτελικού του Champions League που ξεκινά στις 20.00 (ΕΡΤ 2) στο Ανόβερο.

Με τις ίδιες 13άδες Ολυμπιακός, Προ Ρέκο - Ποιοι σφυρίζουν

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Λία Μούντριχα

Με τις 13άδες των προημιτελικών κατεβάζουν τις ομάδες τους και στον ημιτελικό, οι Θοδωρής Βλάχος και Ράτκο Ρούντιτς.

Ο «καπετάνιος» των πρωταθλητών Ευρώπης έχει δηλώσει τους Πάβιτς, Μυλωνάκη, Σκουμπάκη, Γενηδουνιά, Φουντούλη, Κάκαρη, Δερβίση, Μπούσλιε, Μουρίκη, Γούνα, Αργυρόπουλο, Ομπράντοβιτς, Ζερδεβά. Εκτός έμεινε ο διεθνής φουνταριστός Δημήτρης Νικολαΐδης και ο τερματοφύλακας Στέφανος Γαλανόπουλος.

Ο Ρούντιτς από την πλευρά του, έχει και πάλι στη 13άδα, τρεις φουνταριστούς και επέλεξε να αφήσει εκτός εκ νέου το διεθνή Ιταλό Ιοντίτσε Ρεντζούτο (!) και τον πολύπειρο Μολίνα. Είναι τέτοιο το ρόστερ της Ρέκο που μένουν εκτός δυο σπουδαίοι παίκτες. Η 13άδα της Προ Ρέκο για τον σημερινό ημιτελικό: Τεμπέστι, Ντι Φούλβιο, Μάντιτς, Μπούκιτς, Ντόμπουτ, Βελότο, Αϊκάρντι, Ετσενίκε, Φιγκάρι, Φιλίποβιτς, Ίβκοβιτς, Κέις, Μπίγιατς.

Διαιτητές Μαργκέτα, Ναούμοφ

Τον ημιτελικό διευθύνουν δυο γνώριμοι διαιτητές. Ο Σλοβένος Μαργκέτα που ήταν και στον περσινό τελικό στη Γένοβα αλλά και στον τελικό του 2001 που είχε ακυρώσει το γκολ του Χατζηθεοδώρου στο τέλος και στέρησε από τον Ολυμπιακό το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαργκέτα ήταν και στον ημιτελικό με την Προ Ρέκο στο φάιναλ φορ του 2007 όπου οι Ιταλοί νίκησαν με γκολ του Φελούγκο στο φινάλε. Ο άλλος διαιτητής είναι ο Ρώσος Ναούμοφ. Για όσους δεν θυμούνται, ήταν διαιτητής στον τελικό της Ευρωλίγκας γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σαμπαντέλ στην Ισπανία…εκεί όπου τα έβλεπε όλα Καταλανικά.