Άνετα στους «4» η Μπαρτσελονέτα, 12-7 τη Βερόνα

Καταιγιστική η Μπαρτσελονέτα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα προκρίθηκε στους «4» του Final 8 του LEN Champions League. Οι Καταλανοί ισοπέδωσαν την Ιταλική Βερόνα (12-7) και αύριο θα αναμετρηθούν με τη Φερεντσβάρος σε έναν ημιτελικό που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Άνετα στους «4» η Μπαρτσελονέτα, 12-7 τη Βερόνα

Ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για την Μπαρτσελονέτα στον σημερινό προημιτελικό με αντίπαλο τη Βερόνα. Οι Ιταλοί άντεξαν για έντεκα λεπτά (2-2) αλλά η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Καταλονίας.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου με ένα σερί 4-0 (!), η Μπαρτσελονέτα ξέφυγε 6-2 και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν αφού η Ισπανική ομάδα είναι έμπειρη (πέρσι βρέθηκε στην τετράδα όπου έχασε στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό) και ξέρει να διαχειρίζεται υπέρ της σκορ.

Άλλωστε στο πρώτο δίλεπτο της τρίτης περιόδου η διαφορά πήγε στα έξι γκολ (8-2) με τη Μπαρτσελονέτα να παίζει εξαιρετικά την κόντρα επίθεση. Η «σταχτοπούτα» Βερόνα το πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά οι Ισπανοί ήταν ένα επίπεδο πάνω και πήραν άνετα την πρόκριση για τον αυριανό (7/6) ημιτελικό που θα ξεκινήσει στις 21.30.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-3, 3-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Φαμέρα 1, Γρανάδος 3, Μιράντα 1, Ταχούλ 1, Περόνε 3, Μάγιαρακ 1, Μπούστος 2.

ΒΕΡΟΝΑ: Ντι Σόμα 1, Ντράσοβιτς 1, Μιράρκι 4, Λουόνγκο 1.