Γιατί ο Γενηδουνιάς είναι ο πρώτος σκόρερ στο LEN Champions League!

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς του Ολυμπιακού μετά το τέλος της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο, είναι μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με 34 γκολ. Η «γκάφα» της ΛΕΝ και γιατί ο άσος του Θρύλου έχει ένα τέρμα περισσότερο από τον Άγγελο Βλαχόπουλο αν και όλοι θεωρούν πως έχουν από 33 τέρματα!

 

Γιατί ο Γενηδουνιάς είναι ο πρώτος σκόρερ στο LEN Champions League!

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει κάνει λάθος σε ένα τέρμα του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού στη φάση των των ομίλων και για αυτό τον λόγο, ο Γενηδουνιάς φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ της διοργάνωσης μαζί με τον Άγγελο Βλαχόπουλο. Ο τελευταίος που φοράει ο σκουφάκι της Έγκερ έχει σημειώσει 33 γκολ αλλά ο Γενηδουνιάς έχει ένα τέρμα παραπάνω, αν και όλος ο κόσμος θεωρεί πως οι δυο Έλληνες είναι μαζί αυτή τη στιγμή στην κορυφή των σκόρερ.

Πάμε λοιπόν να δούμε που έχει γίνει το λάθος με τον Ντίνο Γενηδουνιά. Στη νίκη μέσα στο Βερολίνο επί της Σπαντάου, ένα τέρμα που πέτυχε ο Γενηδουνιάς, η διοργανώτρια αρχή του Τσάμπιονς Λιγκ το χρέωσε στον Γιάννη Φουντούλη. Για αυτό και γράφεται πως ο Γενηδουνιάς έχει 33 γκολ και όχι 34 όπως είναι το σωστό. Για τους άπιστους Θωμάδες, υπάρχει και το βίντεο του συγκεκριμένου γκολ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΛΕΝ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι το ένατο γκολ του Ολυμπιακού στο Βερολίνο κόντρα στη Σπαντάου στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Ο Γενηδουνιάς σκοράρει δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του οκταλέπτου αλλά η ΛΕΝ το γκολ το έχει περασμένο στον Φουντούλη. Φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο πως σκοράρει ο Γενηδουνιάς ενώ ακούγεται και ο Γερμανός εκφωνητής του γηπέδου να λέει πως το γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσε ο διεθνής περιφερειακός.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Γενηδουνιάς έχει 34 γκολ και είναι στην κορυφή και ο Βλαχόπουλος (δεν θα είναι στο Ανόβερο αφού η Έγκερ αποκλείστηκε) με 33 τέρματα ακολουθεί. Τρίτος είναι ο Ράντοβιτς (31) που παίζει στο Ανόβερο και απειλεί τον Γενηδουνιά. Πολύ κοντά βέβαια και ο Αλέξανδρος Γούνας του Θρύλου ο οποίος έχει σημειώσει 30 γκολ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γιάννης Φουντούλης έχει 22 τέρματα.