«Λαβωμένη» η Μπρέσια, πονάνε Βούκσεβιτς, Πρεσιούτι

Η Μπρέσια, αντίπαλος του Ολυμπιακού στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Ανόβερο στις 6 Ιουνίου, αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα προβλήματα τραυματισμών. 

«Λαβωμένη» η Μπρέσια, πονάνε Βούκσεβιτς, Πρεσιούτι

«Λαβωμένη» είναι αυτή την περίοδο η Μπρέσια και είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκονται δυο βασικοί της παίκτες στο final 8 σε τρεις εβδομάδες. Ο τεχνικός της Μπρέσια, Αλεσάντρο Μπόβο μετά το τέλος του αποψινού αγώνα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου δεν θέλησε να μιλήσει για τον Ολυμπιακό.

Ο δρόμος του Ολυμπιακού προς το Ευρωπαϊκό

Άλλωστε η Μπρέσια έχει μπροστά της την πρόκληση του Ιταλικού πρωταθλήματος ενώ όπως είπε ο Ιταλός κόουτς αυτή τη στιγμή για την ομάδα προέχει να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους τραυματίες.

Δυο εκ των βασικών παικτών της ομάδας είναι νοκ άουτ αυτή τη στιγμή. Ο λόγος για τον Ιταλό περιφερειακό Νίκολα Πρεσιούτι και τον Μαυροβούνιο φουνταριστό Νίκολα Βούκσεβιτς. Δυο έμπειρους πολίστες, διεθνείς που σίγουρα η παρουσία τους αλλάζει πάρα πολλά στον τρόπο παιχνιδιού της Μπρέσια. Σίγουρα χρόνος υπάρχει μέχρι τον προημιτελικό στις 6 Ιουνίου ωστόσο οι Ιταλοί κρατάνε μικρό καλάθι…