Πάλι με αντίπαλο τη γηπεδούχο ο Ολυμπιακός

Όγδοος Ευρωπαϊκός τελικός για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, που θα διεκδικήσει αύριο τον 4ο τίτλο του στην Ευρώπη. Ο Θρύλος έχει μια Ευρωλίγκα, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ.

Πάλι με αντίπαλο τη γηπεδούχο ο Ολυμπιακός

Φυσικά τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη θα μπορούσαν να είχαν κατακτήσει περισσότερα, αλλά τις περισσότερες φορές παίζουν τους τελικούς στην έδρα των αντιπάλων τους! Το 2008 ήττα από τη Ρόμα σε φάιναλ φορ που διεξήχθη στην Ιταλία. Το 2014 η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κατακτά το ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ μέσα στην Ιταλία, στο «σπίτι» της Φιρέντσε ενώ λίγους μήνες αργότερα χάνει το Σούπερ Καπ Ευρώπης από τη Σαμπαντέλ σε έναν τελικό που διεξήχθη στη Βαρκελώνη.

Το 2017 ο Ολυμπιακός παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Εκεί περιμένει η διοργανώτρια Κίνεφ Κίρισι που παίρνει την «κούπα» με το έτσι θέλω. Μέχρι τα φώτα έπεσαν σε κόντρα επίθεση του Ολυμπιακού για να σταματήσει ο τελικός! Απίθανα πράγματα.

Μόνο τους τρεις από τους οκτώ τελικούς δεν τους έδωσε ο Ολυμπιακός εκτός έδρας. Πέρσι στην ήττα από τη Ντουναϊσβάρος στο φάιναλ φορ του ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ που έγινε στην Ισπανία. Φυσικά έχουμε και τους δυο τελικούς του 2015 που διεξήχθησαν στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός του Χάρη Παυλίδη τους κέρδισε και τους δυο μπροστά στο λαό του Θρύλου. Ευρωλίγκα με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ και Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στην Πάντοβα.