Πρώτη προπόνηση στο Σαμπαντέλ για τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση επί ισπανικού εδάφους, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (12:30 ΕΡΤ Sports HD) με την Βουλιαγμένη για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Πρώτη προπόνηση στο Σαμπαντέλ για τον Ολυμπιακό!

Με απογευματινή προπόνηση σήμερα, άρχισε η προετοιμασία, επί Ισπανικού εδάφους, της ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες», που έφτασαν στο Σαμπαντέλ νωρίτερα το απόγευμα, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο «Piscines Carles Ibars», με τον Χάρη Παυλίδη να βλέπει τις παίκτριες του σε πλήρη ετοιμότητα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται την Πέμπτη (18/4), με προπονήσεις, πρωί και βράδυ, με τις οποίες και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των πρωταθλητριών Ελλάδας, για τον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (19/4) στις 12:30, ώρα Ελλάδας (EΡΤ Sports HD), το Ν.Ο. Βουλιαγμένης, στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας, για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού που έφτασε νωρίτερα σήμερα στο Σαμπαντέλ αποτελούν οι: Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα, Χρυσή Διαμαντοπούλου