Πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Γενηδουνιάς, στο top 5 της αγωνιστικής ο Αργυρόπουλος

O διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού με τα πέντε γκολ που σημείωσε στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Μλάντοστ, έφτασε τα 27

Πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Γενηδουνιάς, στο top 5 της αγωνιστικής ο Αργυρόπουλος

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς κάνει και πάλι μια φοβερή και τρομερή σεζόν. Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού δεν σταματάει να σημειώνει γκολ, ιδίως στο Τσάμπιονς Λιγκ και φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ της διοργάνωσης!

O διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού με τα πέντε γκολ που σημείωσε στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Μλάντοστ, έφτασε τα 27 στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης στη φάση των ομίλων. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που σκοράρει πέντε τέρματα. Με αντίπαλο τη Γιουγκ στον Πειραιά είχε πετύχει 5 γκολ ενώ στο ματς του α’ γύρου με αντίπαλο τη Μλάντοστ στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» είχε σημειώσει 4 γκολ!

Στη δεύτερη θέση των σκόρερ βρίσκουμε τον δικό μας Άγγελο Βλαχόπουλο της Έγκερ με 24 γκολ, όσα και ο σπουδαίος Πιέτρο Φιλιόλι (τον ερχόμενο Μάιο γίνεται 35 ετών) της Μπρέσια αλλά και ο Μαυροβούνιος Αλεξάνταρ Ράντοβιτς που παίζει στο Ανόβερο και θα τον δούμε σίγουρα στο φάιναλ 8. Στην πρώτη δεκάδα, βρίσκεται ακόμη ένας «ερυθρόλευκος». Ο Αλέξανδρος Γούνας με 20 τέρματα, με το «χρυσό» γκολ φυσικά στην Ουγγαρία κόντρα στη Ζόλνοκ (9-9 στο φινάλε του ματς) να είναι αυτό που ξεχωρίζει καθώς έτσι όπως εξελίσσεται ο όμιλος του Ολυμπιακού, να είναι και…μισή πρόκριση.

Όσον αφορά την 11η αγωνιστική και τα πέντε καλύτερα γκολ, η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε πως το τέρμα του Στέλιου Αργυρόπουλου με το οποίο έγινε το 14-6 επί της Μλάντοστ, είναι το 4ο πιο όμορφο της αγωνιστικής. Στην κορυφή βρίσκουμε τον Σέρβο «δολοφόνο» της Προ Ρέκο, Φίλιπ Φιλίποβιτς. Δεύτερο καλύτερο γκολ της αγωνιστικής ψηφίστηκε του Ούγγρου φουνταριστού της Ζόλνοκ, Γκάμπορ Κις και τρίτο του Ντμίτρι Κολόντ της Ντιναμό Μόσχας στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Την πεντάδα συμπλήρωσε ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Ισπανός αριστερόχειρας της Μπαρτσελονέτα, Μπλάι Μάγιαρακ.