Βλάχος: «Είμαστε εγωιστές»

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη νίκη επί της Μλάντοστ και στον μεγάλο στόχο της ομάδας του Πειραιά.

Βλάχος: «Είμαστε εγωιστές»

Μεγάλη νίκη επί της Μλάντοστ στην Κροατία πέτυχε ο Ολυμπιακός και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στο Final-8 του Champions League στο πόλο. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Μλάντοστ και στον στόχο του Ολυμπιακού που δεν είναι άλλος από την υπεράσπιση του τίτλου.

«Περιμέναμε ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Ξέραμε ότι στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, καθώς χρειαζόμαστε τρεις νίκες τουλάχιστον για να προκριθούμε στο Final-8. Σήμερα ήμασταν πολύ προσεκτικοί και κατάλληλα προετοιμασμένοι για έναν δύσκολο αντίπαλο. Πήραμε μια καθαρή νίκη, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς.

Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, δεχτήκαμε μόνο δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Στην επίθεση σκοράραμε από την περιφέρεια και στην κόντρα και είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν αλλά είμαστε εγωιστές και θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Ο πρώτος μας στόχος είναι να πάμε στο Final-8. Εκεί τα παιχνίδια θα είναι εντελώς διαφορετικά και θα "πεθάνουμε" για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας», ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Γενηδουνιάς: «Αποφασιστική νίκη»

Στη επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε και ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν μια νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Ξέραμε πως μόνο η δικιά μας η απόδοση θα καθορίσει το αποτέλεσμα και από την αρχή η ομάδα, ειδικά στην άμυνα, μπήκε πολύ αποφασισμένη.

Στην επίθεση, με ομαδικότητα και καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω πετύχαμε πολλά γκολ. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια και θέλουμε δυο νίκες για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι αποφασιστική η σημερινή νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».