Μουρίκης: «Θέλουμε τον κόσμο στο πιο κομβικό ματς»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού απεύθυνε ο πολίστας των πρωταθλητών Ευρώπης, ενόψει του αγώνα με την Ζόλνοκ το Σάββατο για το Champions League

Μουρίκης: «Θέλουμε τον κόσμο στο πιο κομβικό ματς»

Την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στη Ζόλνοκ στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» συνεχίζει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ρίχνονται στη μάχη το Σάββατο (16/03) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Champions League, με στόχο τη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλουν για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης σε δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει τις προσπάθειες των πολιστών του Θοδωρή Βλάχου.

«Προετοιμαζόμαστε για ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν. Η αναμέτρηση με τη Ζόλνοκ είναι κρίσιμη και εμείς θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας για να φτάσουμε σε μια σημαντική νίκη. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας στο πιο κομβικό ματς της έως τώρα πορείας μας στο Champions League γιατί η παρουσία του μας δίνει πάντα επιπλέον ώθηση. Είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης και θέλουμε να βρεθούμε ξανά στο Final 8 για να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το στέμμα μας», επεσήμανε σχετικά.