Πλευρίτου: «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη»

Για την αναμέτρηση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην ισπανική Σαν Αντρέου το Σάββατο αναφέρθηκε η περιφερειακή των «ερυθρόλευκων»

Πλευρίτου: «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα της με αντίπαλο την Σαν Αντρέου. Οι δύο ομάδες κοντράρονται το Σάββατο (16.45) στο Εθνικό κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα, με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν σημαντικό προβάδισμα για την είσοδο στο «Final 4», καθώς στο πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία είχαν επικρατήσει της αντιπάλου τους με 16-7. Ως εκ τούτου, θα κληθούν στη ρεβάνς να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και να «σφραγίσουν» τη συμμετοχή τους στον επόμενο γύρο της Ευρωλίγκα.

Για την προσπάθεια που θα καταβάλει ο Θρύλος αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Ελευθερία Πλευρίτου, λέγοντας: «Το Σάββατο παίζουμε το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι με την Ισπανική Σαν Αντρέου, ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκα. Έχουμε μεγάλο προβάδισμα με διαφορά 9 γκολ από το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν θα μας καθησυχάσει. Θα μπούμε από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά και θέλουμε ο κόσμος να έρθει να μας υποστηρίξει γιατί μας δίνει δύναμη».