Θοδωρής Βλάχος: «Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τα μεγάλα κλαμπ»

Ευχαριστημένος ο κόουτς του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς με τη Γιαντράν Σπλιτ, επεσήμανε πως είναι κρίσιμος ο επόμενος αγώνα με τη Ζόλνοκ στον Πειραιά.

Θοδωρής Βλάχος: «Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τα μεγάλα κλαμπ»

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης ευχαριστήθηκε τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του μέσα στο Σπλιτ αλλά ξέρει καλά πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

«Ελέγξαμε το ματς και όταν το σκορ πήγε στο 5-0, 6-0 ήταν πιο εύκολο για εμάς να φτάσουμε στη νίκη. Η αλήθεια είναι πως περίμενα πιο δύσκολο το παιχνίδι. Η Γιαντράν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σήμερα όμως ήμασταν πανέτοιμοι για αυτό τον αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος από το πως ξεκίνησαν το ματς οι παίκτες μου και το πώς αντέδρασαν. Έχουμε πέντε ακόμη παιχνίδια.

Θέλουμε να πάμε στο Ανόβερο για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ακολουθεί ένα σημαντικό ματς με τη Ζόλνοκ στην έδρα μας. Ένα ντέρμπι με τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2017 σημαντικό για τον όμιλο. Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τα μεγάλα κλαμπ και τους μεγάλους παίκτες. Θα έχουμε τον κόσμο μας και ελπίζω να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα» τόνισε στο κανάλι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος.

Μουρίκης: «Ήταν ένας τελικός!»

Μεγάλο ματς από τον Κώστα Μουρίκη απόψε. Σπουδαία δουλειά από τον διεθνή περιφερειακό των πρωταθλητών Ευρώπης που είπε:

«Μετά από πολύ καιρό κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Αγωνιστήκαμε σαν Πρωταθλητές Ευρώπης. Ήταν ένα παιχνίδι τελικός για εμάς, πήραμε τη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, κρατήσαμε χαμηλά τη Γιαντράν και είχαμε πολλές επιλογές στην επίθεση, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη, αποτέλεσμα πολύ δίκαιο για εμάς».