Πάβιτς: Για εμάς είναι σαν τελικός

Ο Γιόζιπ Πάβιτς επιστρέφει σπίτι του, ως αντίπαλος φυσικά, αφού αύριο το βράδυ με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να κερδίσει τη Γιαντράν Σπλιτ.

Πάβιτς: Για εμάς είναι σαν τελικός

Στο Σπλιτ, στην πόλη όπου γεννήθηκε και έμαθε τα μυστικά του αθλήματος, επιστρέφει ως αντίπαλος ο Γιόζιπ Πάβιτς. Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης είναι το κεντρικό πρόσωπο της αυριανής αναμέτρησης (21:30) αφού θα συναντήσει πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς, σε ένα κολυμβητήριο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά.

Οι Κροάτες δημοσιογράφοι τον αναζήτησαν και ο σπουδαίος τερματοφύλακας του Θρύλου, είπε δυο κουβέντες για το αυριανό ματς για την 9η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. «Το ματς στο Σπλιτ είναι για εμάς σαν τελικός. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο γιατί η Γιαντράν παίζει πολύ καλά φέτος. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο και δυνατό ματς και φυσικά στο τέλος το αποτέλεσμα να είναι θετικό για την ομάδα μου» τόνισε ο Πάβιτς.

Για το αποτέλεσμα του α’ γύρου και την εύκολη νίκη (13-7) του Ολυμπιακού στον Πειραιά, ο Κροάτης πορτιέρε σημείωσε «εάν μπούμε στο παιχνίδι χωρίς πάθος και διάθεση, τότε θα έχουμε προβλήματα. Δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί. Η Γιαντράν είναι μια ομάδα που μπορεί να σε τιμωρήσει». Για το ματς δήλωσε ανυπόμονος να παίξει και πάλι στο κολυμβητήριο του Σπλιτ και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό.