Δοκιμασία στο Κίρισι για τη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κίνεφ Κίρισι αύριο (12.00), στον πρώτο προημιτελικό της Euroleague. Ο επαναληπτικός όπως κι αυτός του Ολυμπιακού με την Σαντ Αντρέου να είναι προγραμματισμένος για τις 9/3.

Δοκιμασία στο Κίρισι για τη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη βρίσκεται στο Κίρισι, όπου αύριο θα αναμετρηθεί με την Κίνεφ που μετρά δυο σερί πρωταθλήματα Ευρώπης. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το περασμένο Σάββατο στη Χίο, θέλει να κοιτάξει στα μάτια την Κίνεφ και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Την αποστολή του ΝΟΒ αποτελούν οι: Άσλεϊ Τζόνσον, Στεφανία Χαραλαμπίδη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελένη Ελληνιάδη, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Κώτσια, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Τζόρνταν Ράνεϊ, Μαρία Άννα Μαστρόκαλου, Μαρίνα Κοτσιώνη.

Με την ομάδα, εκτός της Αλεξίας Καμμένου και της βοηθού της Κικής Λιόση, βρίσκονται ο έφορος Θεόδωρος Τσεβδός, ο φυσικοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου, η Πρόεδρος Στέλλα Λαζάρου και ο Τεχνικός Διευθυντής του ΝΟΒ Αρτίν Ελμισιάν.