Ορεξάτη η Γιουγκ, 14-7 τη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι

Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον τελευταίο της αγώνα πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, κέρδισε εύκολα 14-7 τη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι.

Ορεξάτη η Γιουγκ, 14-7 τη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στην Αδριατική Λίγκα η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε απόψε (2/2) 14-7 τη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετική άμυνα, για την 12η αγωνιστική της λίγκας.

Είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, ο Τόνι Πόπαντιτς δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Από τα μισά της τρίτης περιόδου υπήρξε μια σχετική χαλάρωση και οι Μαυροβούνιοι πέτυχαν έξι γκολ.

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου σημείωσε ένα γκολ (το 8-1) σε έναν αγώνα όπου είχε 1/5 σουτ. Ο Μπένιτς συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και είχε 4 τέρματα με 4/4! Σκόραραν ακόμη οι Λόντσαρ 2, Γιόκοβιτς 2, Ζουβέλα 2, Μερκούλοφ 1, Τσούλινα 1, Μάτσαν 1.

Για την ομάδα του Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς δυο γκολ πέτυχε ο Λευκορώσος Κονσταντίν Αβέρκα, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στη χώρα μας με το σκουφάκι του ΝΟ Χανίων.