Μπιανκόνι για Ολυμπιακό και κόσμο!

Με αφορμή την επιστροφή της στον Πειραιά για τα προκριματικά των ομίλων της Euroleague, η Ρομπέρτα Μπιανκόνι μνημόνευσε τη θητεία της στον Ολυμπιακό και εξήρε τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους!

Μπιανκόνι για Ολυμπιακό και κόσμο!
Η Μπιανκόνι (δεξιά) μαζί με Αβραμίδου και Ασημάκη σε πανηγυρικό στιγμιότυπο από τη θητεία της στα ερυθρόλευκα

Μέχρι πριν από δύο χρόνια έπαιζε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε τα πάντα πριν επιστρέψει στην πατρίδα της για λογαριασμό της Οριζόντε Κατάνια. Ο λόγος για τη Ρομπέρτα Μπιανκόνι, μια από τις κορυφαίες πολίστριες της Ιταλίας αλλά και του κόσμου, η οποία με το σκουφάκι της Οριζόντε πέρασε στην επόμενη φάση της Euroleague μέσω της δεύτερης θέσης και ενδέχεται να τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά!

Τα παιχνίδια στον όμιλο της Οριζόντε έγιναν στο «Π. Καπαγέρωφ» με διοργανωτή τον Εθνικό και η επιστροφή στον Πειραιά ξύπνησε όμορφες μνήμες στη Μπιανκόνι, η οποία θυμήθηκε τη θητεία της με τα χρώματα του Ολυμπιακού, ενώ έκανε ιδιαίτερα μνεία και στο θερμό «ερυθρόλευκο» κοινό. Στις δηλώσεις της η Ιταλίδα περιφερειακή επισήμανε:

«Όταν έμαθα ότι θα δίναμε τα ματς του ομίλου στην Ελλάδα ήμουν πολύ χαρούμενη, γιατί έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τα χρόνια που έπαιζα εδώ γι' αυτό τον εξαιρετικό οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός, για το πολύ καλό κλίμα και για τις "ζεστές" επευφημίες που υπήρχαν πάντα στην πισίνα από το κοινό. Ήταν μια καλή πρώτη φάση και το διασκέδασα».