Ο Ερυθρός Αστέρας σόκαρε τη Γιουγκ (11-10)

Θύμα έκπληξης έπεσε η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στην Αδριατική Λίγκα αφού ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 11-10, με τον πρώην άσο της Βουλιαγμένης και του Παναθηναϊκού Ντούσαν Βάσιτς να κάνει όργια.  

Ο Ερυθρός Αστέρας σόκαρε τη Γιουγκ (11-10)

Ήττα σοκ για τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Αδριατικής Λίγκας. Η ομάδα του Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ και επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα με 11-10.

Οι Κροάτες μετά και από αυτή την ήττα, απομακρύνθηκαν οκτώ βαθμούς από την κορυφή που βρίσκεται η Μλάντοστ (27 βαθμούς με εννέα στα εννέα). Η Γιουγκ με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου στη σύνθεσή της (δεν σκόραρε ο Έλληνας άσος), τρία 24ωρα μετά τη μεγάλη μάχη με τη Μλάντοστ για το Τσάμπιονς Λιγκ, μπήκε δυνατά, προηγήθηκε 4-1 στην πρώτη περίοδο και πίστεψε πως κέρδισε.

Ο Ερυθρός Αστέρας που έχει αποδυναμωθεί και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ούτε βαθμό στον Α’ όμιλο, επέστρεψε και προηγήθηκε 6-5 στο τρίτο οκτάλεπτο με τον εντυπωσιακό Ντούσαν Βάσιτς (πέτυχε 5 γκολ συνολικά). Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου ξέφυγε και 9-6, 10-7 με τη Γιουγκ να προσπαθεί στο φινάλε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 11-10 με τον Μπένιτς 2.30 πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Στα άλλα παιχνίδια με «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, η Γιαντράν Σπλιτ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, πήγε στο Βελιγράδι και κέρδισε την Παρτιζάν 9-3 (από τρία γκολ Σέτκα, Μπούτιτς). Η πρωτοπόρος Μλάντοστ δεν έχει καμία απώλεια βαθμών όπως είπαμε και πιο πάνω. Η ομάδα του Ζάγκρεμπ για την 9η αγωνιστική πέρασε από το Μαυροβούνιο, κερδίζοντας 13-8 την Πρίμορατς Κότορ (4 γκολ ο Καρκόφ και 3 ο Τσουκ για τους Κροάτες).