Βλάχος: «Θέλει προσοχή το παιχνίδι»

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και προετοιμάζονται για μάχη κόντρα στους Κροάτες του Ιβάν Ασίτς.

 

Βλάχος: «Θέλει προσοχή το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε:

«Στο πρώτο παιχνίδι του 2019 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη μέσα στην έδρα μας. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια του και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην προσέγγιση του παιχνιδιού από την πλευρά μας. Πάντα το πρώτο παιχνίδι του χρόνου, μετά τις γιορτές κρύβει δυσκολίες και παγίδες. Να δείξουμε χαρακτήρα και την ποιότητά μας».

«Να δείξουμε τη δυναμική μας με τη βοήθεια του κόσμου»

Ο Κροάτης άσος των πρωταθλητών Ευρώπης Πάουλο Ομπράντοβιτς είπε:

«Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Γιαντράν στο οποίο οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο η νίκη είναι στο μυαλό μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να δείξουμε τη δυναμική μας για μια ακόμα φορά. Έχουμε ακόμα δρόμο στη διοργάνωση αλλά για κάθε παιχνίδι στον Πειραιά, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς».

*Στην αναμέτρηση με τη Γιαντράν ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.