Στην καλύτερη επτάδα ο Γούνας

Ο Αλέξανδρος Γούνας του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Στην καλύτερη επτάδα ο Γούνας

Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Γούνας μπήκε στην καλύτερα επτάδα για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών. Ο άσος του πρωταθλητή Ευρώπης ήταν εκείνος που την περασμένη Τετάρτη εκτέλεσε τη Ζόλνοκ στην Ουγγαρία γράφοντας το 9-9 στο τέλος της αναμέτρησης και χάρισε στην ομάδα του Πειραιά έναν χρυσό βαθμό.

Το όνομά του είναι στην καλύτερη επτάδα της αγωνιστικής μαζί με εκείνα των Μάριους Τικ (Στεάουα Βουκουρεστίου), Φίλιπ Φιλίποβιτς (Προ Ρέκο), Πιέτρο Φιλιόλι (Μπρέσια), Τάμας Σέντλμάιερ (Φερεντσβάρος), Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο (Προ Ρέκο) και Τζόζεφ Κέις (Προ Ρέκο).

Μάλιστα η ιταλική ιστοσελίδα wpdworld ανέφερε για τον Γούνα τα εξής: «έχω τον κατάλληλο άνθρωπο για αυτή τη δουλειά». Αυτή ίσως ήταν η σκέψη του προπονητή του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχου όταν η Ζόλνοκ έκανε το 9-8, 11 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Και αυτός είναι ο Γούνας. Ο περιφερειακός σηκώθηκε από τον πάγκο, μπήκε στο νερό και έβαλε την μπάλα στο τέρμα του Βίκτορ Νάγκι και έτσι δεν ήρθε η ήττα για τους Έλληνες».