Βλάχος: «Έχουμε την ποιότητα και τον χαρακτήρα»

Ο Ολυμπιακός μια ακόμη φορά έφυγε όρθιος από την Ουγγαρία και το σπίτι της Ζόλνοκ και όπως είναι φυσικό ο Θοδωρής Βλάχος ήταν ικανοποιημένος από τον πόντο, αν και όπως είπε η ομάδα δεν έπαιξε καλά.  

Βλάχος: «Έχουμε την ποιότητα και τον χαρακτήρα»

Ο κόουτς Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε: «Ήταν ένα ματς πολύ σκληρό αφού και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ιδίως η Ζόλνοκ που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και μέσα στην έδρα της.

Το αποτέλεσμα δείχνει ισορροπία αλλά η εικόνα δεν ήταν έτσι αφού εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Παρά το κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και στον παίκτη λιγότερο, παράδοξος, βάλαμε πολλά γκολ από την περιφέρεια και το φουνταριστό, γεγονός που ισορρόπησε το παιχνίδι.

Καταφέραμε με όχι πολύ καλή εμφάνιση να μην ηττηθούμε από έναν δυνατό αντίπαλο με τον οποίος ίσως διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Final 8. Είναι σημαντικό να μη χάνεις ακόμα και σε μια μέτρια σου μέρα. Έχουμε την ποιότητα και τον χαρακτήρα να το καταφέρνουμε αυτό και σήμερα αυτό ακριβώς έγινε».

Γενηδουνιάς: «Θετικό αποτέλεσμα»

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, από την πλευρά του είπε: «Αυτό το ματς ήταν αρκετά περίεργο. Είχαμε το προβάδισμα, το χάναμε, αυτό έγινε 3-4 φορές. Μπορούσαμε και οι δυο ομάδες να κερδίσουμε και εντέλει ίσως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ωστόσο με αυτή την ομάδα που έχει ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε κερδίσει. Ο αντίπαλός μας χρειαζόταν περισσότερο τους βαθμούς και για την εξέλιξη του ομίλου είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Κοιτάμε τη συνέχεια».