Ήττα και αποκλεισμός για τη Βουλιαγμένη

Την ήττα με 9-6 μέσα στο Λαιμό γνώρισε η Βουλιαγμένη από την Ορτίτζια και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Euro Cup. Στον πρώτο αγώνα ο ΝΟΒ είχε κερδίσει με 8-7 στην Ιταλία.

Ήττα και αποκλεισμός για τη Βουλιαγμένη

Όνειρο ήταν και πάει για τη Βουλιαγμένη η πρόκριση στην τετράδα του Euro Cup. Ο ΝΟΒ που είχε κερδίσει μέσα στην Ιταλία με 8-7, δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα και είπε αντίο στην Ευρώπη μετά την εντός έδρας ήττα με από τους Ιταλούς με 9-6.

Ο ΝΟΒ στην πρώτη περίοδο (1-0, 2-1) είχε τον έλεγχο αλλά στη συνέχεια ήταν κάκιστος στις επιθέσεις στον παραπάνω και στην άμυνα στον λιγότερο. Η Ορτίτζια στην τρίτη περίοδο δυο φορές πήρε κεφάλι με διαφορά δυο γκολ (5-3, 6-4) ενώ στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου ο Φάρμερ έγραψε το 7-4 για τους Ιταλούς.

Ο Τίγκας με δυο γκολ μείωσε σε 7-6 κι ενώ απέμειναν τρία λεπτά και έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά ο Ναπολιτάνο έγραψε το 8-6 (2.14 πριν από το τέλος) και ο έμπειρος Σέρβος Μπόρις Βαπένσκι με το αριστερό σουτ στον παραπάνω...τελείωσε την ομάδα του Λαιμού γράφοντας το 9-6 για την Ορτίτζια 1.10 πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 1-2, 2-3.

Βουλιαγμένη: Γκιουβέτσης 2, Τίγκας 3, Μπάσιτς 1,

Ορτίτζια: Βαπένσκι 3, Γιέλατσα 1, Φάρμερ 2, Εσπανιόλ 1, Ροτόντο 1, Ναπολιτάνο 1.