Αποκλεισμός - σοκ για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με ήττα 15-9 από την Πριμόργιε στη ρεβάνς στη Ριέκα

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης δεν μπόρεσε να προστατέψει το πλεονέκτημα των πέντε γκολ (14-9) επί της Πριμόργιε Ριέκα, και γνώρισε πικρό αποκλεισμό από το Final-4 του Euro Cup, καθώς ηττήθηκε με έξι γκολ διαφορά, 15-9 στον επαναληπτικό στην Κροατία.

Αποκλεισμός - σοκ για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με ήττα 15-9 από την Πριμόργιε στη ρεβάνς στη Ριέκα

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης δεν μπόρεσε να προστατέψει το μεγάλο πλεονέκτημα νίκης με πέντε γκολ διαφορά (14-9) που είχε πάρει στην έδρα του επί της Πριμόργιε Ριέκα, στον πρώτο προημιτελικό και γνώρισε το σοκ ενός πικρού αποκλεισμού από το Final-4 του Euro Cup Ανδρών της υδατοσφαίρισης, καθώς ηττήθηκε με έξι γκολ διαφορά, 15-9 στον επαναληπτικό στην Κροατία, το βράδυ του Σαββάτου (27/4).

Η κροατική ομάδα, πιο παθιασμένη και με σκληρή άμυνα πάνω στους παίκτες του ΝΟΒ, κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα από νωρίς και σιγά σιγά, να αυξήσει τη διαφορά και να την εκτοξεύσει στο τελευταίο οκτάλεπτο, παίρνοντας τη νίκη - πρόκριση.

ΠΡΙΜΟΡΓΙΕ ΡΙΕΚΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 15-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 5-4, 4-3, 4-1.

ΠΡΙΜΟΡΓΙΕ ΡΙΕΚΑ (Ιγκόρ Χίνιτς): Μ. Τσούμπρανιτς, Μπάμπιτς 2, Κάντιβετς, Τόντσινιτς 1, Μπρούμπνιακ 2, Μπργκούλιαν 1, Ν. Τσούμπρανιτς 2, Μπάμπιτς, Μπούρμπουραν, Τε Ρίλε 2, Κρίπα 3, Πάπαριτς 2, Γιούριτς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Κωνσταντόπουλος 1, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Χατζής Ανδρεάδης.