Ολυμπιακός: Κόντρα στη Ματαρό για την πρόκριση στον τελικό του Champions League

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τη Ματαρό (20/4, 15:00) στο final four του LEN Champions League.

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Ματαρό για την πρόκριση στον τελικό του Champions League

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στη Βαρκελώνη, με όνειρα και φιλοδοξίες και στόχο την κατάκτηση του όγδοου ευρωπαϊκού τους τίτλου.

Την Παρασκευή (19/4), με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην υπερσύγχρονη «Piscina Nova de l' Escullera» και δήλωσε έτοιμη για το Final Four του Champions League.

Το Σάββατο (20/4) στις 15:00 (LEN TV), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ισπανική Ματαρό στο κολυμβητήριο της Μπαρτσελόνα, στον κρίσιμο ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό.

Ενόψει το αγώνα ο κόουτς Κραβαρίτης δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη. Και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα, οι ομάδες προχωράνε στην Ευρώπη, φτάνουν στα Final Four. Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, δείχνει τη δυναμική που έχει ο σύλλογος και τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για αυτό. Από την πλευρά μας, είμαστε κι εμείς σε ένα Final Four, στη Βαρκελώνη, με τρεις ισπανικές ομάδες, έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε και να δώσουμε τα πάντα, για να φέρουμε τον Ολυμπιακό ακόμα πιο ψηλά».