Κόλιανιν: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνετα»

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν αναφέρθηκε στην ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνετα για τα προημιτελικά του LEN Champions League.

Κόλιανιν: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνετα»

Την Τετάρτη (20/3, 19:30) η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού θα υποδεχτεί στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» τη Μπαρτσελόνετα για τη δεύτερη αγωνιστική των προημιτελικών του LEN Champions League.

Ο αγώνας είναι κρίσιμος για το μέλλον των Πειραιωτών στη διοργάνωση και ο Χρβόγιε Κόλιανιν κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο κολυμβητήριο για να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για το Champions League. Γνωρίζουμε, ότι για να περάσουμε στο Final-4, πρέπει να κερδίσουμε τα εντός έδρας παιχνίδια. Επιτέλους, η ομάδα προπονήθηκε σωστά τις τελευταίες μέρες και ελπίζουμε, ότι αύριο, με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα πετύχουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Παίζουμε με μια πολύ καλή οργανωμένη ομάδα, που παίζει χρόνια μαζί και θα χρειαστεί να είμαστε στο μάξιμουμ για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Tην προηγούμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει την ήττα στην έδρα της Φερεντσβάρος, ενώ η Μπαρτσελόνετα είχε επικρατήσει της Μπρέσια.