Οριστικό: Στις 30/11 στη Βουδαπέστη θα παίξει ο Ολυμπιακός για το Super Cup

Η ευρωπαϊκή κολυμβητική ομοσπονδία ανακοίνωσε επίσημα τις έδρες και ώρες για τους τελικούς Super Cup Ανδρών και Γυναικών. Με τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη o Ολυμπιακός (30/11, 21:00), όπως άλλωστε αναμενόταν.

Οριστικό: Στις 30/11 στη Βουδαπέστη θα παίξει ο Ολυμπιακός για το Super Cup

Η LEN ανακοίνωσε επισήμως τις έδρες και ώρες των τελικών Super Cup Ευρώπης σε Άνδρες και Γυναίκες, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, όπως σας είχε ενημερώσει το fosonline.gr από τις 20/10.

Ειδικοτέρα, οι Πειραιώτες ως πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν την κάτοχο του Euro Cup, Φερεντσβάρος, στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας στις 30 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης του αγώνα στις 21:00 (ώρα Ελλάδας, 20:00 τοπική).

Θυμίζουμε ότι και το 2002 ο Ολυμπιακός είχε σηκώσει το ευρωπαϊκό Super Cup στη Βουδαπέστη κερδίζοντας τότε τη Βάσας με 6-5 μέσα στο «σπίτι» της. Στην ουγγρική πρωτεύουσα ο Θρύλος είχε σηκώσει και το Ευρωπαϊκό την ίδια χρονιά, επικρατώντας τηνς «οικοδέσποινας» Χόνβεντ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το Super Cup Γυναικών, αυτο θα διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου στο Κίρισι της Ρωσίας ανάμεσα στη γηπεδούχο Κίνεφ Κίρισι και τη Ντουναουσβάρος από την Ουγγαρία. Το ματς θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας (13:00 τοπική).