Ολυμπιακός: Στη μάχη του Champions League οι «ερυθρόλευκες»

Με προορισμό την Ουγγαρία αναχώρησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα (24/11, στις 20:00) με την Ουίπεστ στο Champions League.

Ολυμπιακός: Στη μάχη του Champions League οι «ερυθρόλευκες»

Στη μάχη του Champions League ρίχνεται αύριο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αναχώρησαν σήμερα το μεσημέρι με προορισμό την Ουγγαρία, εκεί όπου αύριο (24/11, στις 20:00) θα αντιμετωπίσουν την Ουίπεστ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκες» του Δημήτρη Κραβαρίτη βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους με «τρία στα τρία» και εννιά βαθμούς, ωστόσο, πλέον, θέλουν τη νίκη στη Βουδαπέστη για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή στο Final-4 της διοργάνωσης.

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Η 4η αγωνιστική για το Champions League. Είναι παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Η Ούιπεστ είναι άλλη ομάδα στην έδρα της και παίζει και το τελευταίο της… χαρτί, αναφορικά με την πρόκριση. Εμείς, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση».

Βάσω Πλευρίτου: «Μια ακόμα ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στην ουγγρική Ούιπεστ. Γνωρίζουμε, ότι είναι θα είναι αρκετά πιο δύσκολη αναμέτρηση, συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ανυπομονούμε να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα».