Len Champions League: Δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει την Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη σήμερα (21/11, 19:45).

Len Champions League: Δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Βουλιαγμένη

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η Βουλιαγμένη στη Βαρκελώνη για το ματς κόντρα στην Μπαρτσελονέτα απόψε (19:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΝΟΒ μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ στη Βάρη πριν από τρεις εβδομάδες αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Φυσικά θα συνεχίσει στο Γιούρο Καπ αφού οι δυο τελευταίοι από κάθε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ περνάνε στους «16» του Γιούρο Καπ. Έτσι απόψε κόντρα στην πανίσχυρη Μπαρτσελονέτα που είναι και στην κορυφή του Δ’ ομίλου, η ομάδα της Βουλιαγμένης θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της.

Ο ΝΟΒ δεν έχει ακόμη βαθμό και θα λέγαμε πως σύμφωνα με την εικόνα του στα ματς απέναντι σε Μπαρτσελονέτα, Μαρσέιγ και Σπαντάου άξιζε κάτι καλύτερο, ωστόσο αυτό που μετράει είναι πως λίγους μήνες μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο φάιναλ 8 του Βελιγραδίου, η ομάδα του Λαιμού δεν θα είναι φέτος ούτε στην οκτάδα.

Η Μπαρτσελονέτα από την πλευρά της με τέσσερις νίκες τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, θέλει σήμερα να κάνει το «πέντε στα πέντε». Βέβαια ακόμη και με ήττα στα πέναλτι σήμερα από τη Βουλιαγμένη, η Μπαρτσελονέτα θα είναι και μαθηματικά πρώτη στον Δ’ όμιλο. Το ντέρμπι είναι βέβαια στη Μασσαλία, εκεί όπου η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Σπαντάου στη «ναυμαχία» για τη δεύτερη θέση στον όμιλο που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Σπαντάου στον πρώτο αγώνα είχε κερδίσει με 13-10 τη Μαρσέιγ, ενώ να σημειώσουμε πως την τελευταία αγωνιστική η Σπαντάου θα παίξει με τη Βουλιαγμένη στην Αθήνα και η Μαρσέιγ θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελονέτα.

Ντεμπούτο σήμερα στον πάγκο των Γερμανών ο Σέρβος Βλάντιμιρ Μάρκοβιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Σάκη Κεχαγιά, που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από την ομάδα του Βερολίνου. Ο Μάρκοβιτς είναι και βοηθός του Σέκουλιτς στην εθνική Γερμανίας και γνωρίζει φυσικά τους παίκτες της Σπαντάου.

Έχει δουλέψει και στην εθνική Σερβίας, ως συνεργάτης του Ντέγιαν Σάβιτς, ενώ στην πατρίδα του έχει δουλέψει σε Κοσούτνιακ, Στάρι Γκραντ.

Στον Γ’ όμιλο, η Φερεντσβάρος του Στέλιου Αργυρόπουλου-Κανακάκη έχει περάσει στην επόμενη φάση και σήμερα φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα που είναι τρίτος και κυνηγάει τη Γιαντράν Σπλιτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φυσικά πάνε σήμερα για το θαύμα αλλά από τη στιγμή που είναι στο κόλπο της πρόκρισης θα τα παίξουν όλα για όλα. Η Γιαντράν Σπλιτ παίζει στην έδρα της με τη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι και μπορεί από σήμερα να πάρει το δεύτερο εισιτήριο από τον Γ’ όμιλο.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει απόψε την ομάδα του Μαυροβουνίου και φυσικά να χάσει ο Ερυθρός Αστέρας στη Βουδαπέστη από τη Φερεντσβάρος. Την τελευταία αγωνιστική, σε δυο εβδομάδες, η Γιαντράν Σπλιτ θα φιλοξενήσει τη Φερεντσβάρος και ο Ερυθρός Αστέρας τη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι. Δεν αποκλείεται όμως σήμερα να ξεκαθαρίσει εδώ το τοπίο.

Γ’ Όμιλος: Φερεντσβάρος – Ερυθρός Αστέρας (19:30), Γιαντράν Σπλιτ – Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι (20:00)

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): 1. Φερεντσβάρος 12, 2. Γιαντράν Σπλιτ 6, 3. Ερυθρός Αστέρας 4, 4. Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι 2.

Δ’ Όμιλος: Μπαρτσελονέτα – Βουλιαγμένη (19:45), Μαρσέιγ – Σπαντάου (21:00)

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): 1. Μπαρτσελονέτα 12, 2. Σπαντάου 6, 3. Μαρσέιγ 6, 4. Βουλιαγμένη 0.