Προ Ρέκο – Βάσας 18-10: Σήκωσε το Super Cup Ευρώπης ο Κάκαρης

Η Προ Ρέκο με τον Έλληνα άσο Κώστα Κάκαρη στη σύνθεσή της κέρδισε 18-10 τη Βάσας και κατέκτησε το Super Cup Ευρώπης.

Προ Ρέκο – Βάσας 18-10: Σήκωσε το Super Cup Ευρώπης ο Κάκαρης

Εντυπωσιακή η Προ Ρέκο κέρδισε 18-10 στον τελικό του Super Cup Ευρώπης τη Βάσας και κατέκτησε το τρίτο διαδοχικό τρόπαιο. Οι Ιταλοί που μετράνε και τρία σερί Champions League, σήκωσαν το ένατο Super Cup στην Ιστορία τους ενώ φέτος κυνηγάνε και το τέταρτο διαδοχικό Champions League!

Πρώτο Ευρωπαϊκό για τον Κώστα Κάκαρη, ο οποίος το καλοκαίρι πήγε στην Προ Ρέκο και πανηγυρίζει την κατάκτηση του Super Cup.

Η Προ Ρέκο μπήκε δυνατά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην κάτοχο του Euro Cup Βάσας. Οι Ούγγροι προσπάθησαν αλλά η Προ Ρέκο από τη στιγμή που ξέφυγε (4-1, 6-2, 8-2, 9-3) δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Βάσας στο τέλος της 3ης περιόδου μείωσε σε 10-7 αλλά ο Ετσενίκε στο ξεκίνημα της τελευταίας έγραψε το 11-7 για την Προ Ρέκο, με τον Ζαλάνκι να γράφει το 13-7 στη συνέχεια με δυο ακόμη τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 3-5, 8-3.

Προ Ρέκο: Ντελ Λούνγκο, Ιόκι Γκράτα 1, Ζαλάνκι 6, Κανέλλα 6, Γιάνγκερ, Φοντέλι, Πρεσιούτι 1, Ετσενίκε 1, Κοντέμι, Κάκαρης 2, Ρόσι, Χάλοκ 1, Νέγκρι.

Βάσας: Λεβάι, Ράσοβιτς 1, Ντέντοβιτς, Ραντζέλοβιτς 3, Ρεζινβάρι, Σέλεϊ 1, Ντάλα, Μπούριαν 2, Λάκατος, Μπάτορι 3, Μπέντο, Μπατίζι, Μίζεϊ.