Απόλλων Σμύρνης: Κόντρα στη Χόνβεντ στη Βουδαπέστη

Στη Βουδαπέστη για την απαιτητική σημερινή (19/10, 20:30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χόνβεντ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Euro Cup βρίσκεται η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης.

Απόλλων Σμύρνης: Κόντρα στη Χόνβεντ στη Βουδαπέστη

Στόχος είναι η νίκη και για τις δύο ομάδες, που ξεκίνησαν με εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα (11-3 από τη Βάσας η Χόνβεντ, 12-11 από τη Σαβόνα η «ελαφρά ταξιαρχία»).

Το τόνισε στις δηλώσεις του και ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Δεληγιάννης λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι η 2η αγωνιστική των ομίλων. Ήδη έχουμε μία απώλεια στην έδρα μας και θέλουμε πάρα πολύ να βρούμε τους βαθμούς αυτούς κάπου στην πορεία. Η Χόνβεντ, όπως έδειξε, είναι μία ομάδα πάρα πολύ δυνατή. Στην προηγούμενη φάση έμεινε αήττητη στον όμιλό της. Εμείς θα πάμε στην έδρα της για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτοιμοι είμαστε, σε καλό ρυθμό βρισκόμαστε, έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας. Ελπίζω να βρεθούμε σε καλή κατάσταση και να ζητήσουμε το αποτέλεσμα».

Την πίστη, τη δική του και των συμπαικτών του, για νίκη επί της Χόνβεντ εξέφρασε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.com, και ο Μανώλης Τσαχειλίδης.

«Εννοείται πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα κάνουμε και στη Βουδαπέστη την τελευταία μας προπόνηση. Έχουμε κοιτάξει τον αντίπαλό μας, έχουμε ξαναπαίξει και στα προκριματικά του Champions League, πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα και θα το δείξουμε και στη Βουδαπέστη» τόνισε αρχικά ο 26χρονος φουνταριστός, που έχει βρει κι εκείνος εξαιρετικό ρυθμό στο παιχνίδι του προσφέροντας σε άμυνα και επίθεση, και συνέχισε:

«Σίγουρα έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Θα θέλαμε κάποιο καλό αποτέλεσμα στους δύο αγώνες (σ.σ. με Σαβόνα και Ολυμπιακό), κρατάμε, όμως, την καλή μας εμφάνιση, την καλή μας άμυνα και πάμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε». Όσο για το ποιο θα είναι το στοιχείο που μπορεί να φέρει αύριο το διπλό; «Η άμυνα, σίγουρα η άμυνα. Και από εκεί και πέρα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην επίθεση για να πάρουμε το αποτέλεσμά μας».


Την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελούν ο προπονητής, Νίκος Δεληγιάννης, ο συνεργάτης του βοηθός προπονητής Δημήτρης Μιτελούδης και οι αθλητές Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Μπάμπης Τρούλος, Μιχάλης Δίπλαρος, Νίκα Σουσιασβίλι, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Νίκος Γαρδίκας, Μανώλης Τσαχειλίδης, Μανώλης Σολανάκης (αρχηγός), Βασίλης Καβουσανός και Γιάννης Τόττης. Αρχηγός αποστολής είναι ο έφορος της ανδρικής ομάδας, Γιώργος Αγγελάκης.