Ολυμπιακός: Έτοιμος για την Ουίπεστ

Πρεμιέρα στην Ευρώπη για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την Ουίπεστ

Το Σάββατο (7/10) το απόγευμα, με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, τα κορίτσια του Ολυμπιακού ξεκινούν από την έδρα τους το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Συγκεκριμένα, στις 17:00 (LEN TV), οι «ερυθρόλευκες» ρίχνονται στη «μάχη» του «νέου» Champions League και υποδέχονται την Ουίπεστ στον Πειραιά με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον Δ’ όμιλο της διοργάνωσης, με Ουίπεστ, ΝΟ Βουλιαγμένης και Μεντιτεράνι.

Ο προπονητής Δημήτρης Κραβαρίτης δήλωσε: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην φάση των ομίλων του Champions League και προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό για αυτό. Ξεκινάμε στην έδρα μας και περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό ματς και με την ώθηση που θα μας δώσει και ο κόσμος, πάμε για την νίκη, έτσι ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα, για να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης στο Final-4. Αντιμετωπίζουμε την κάτοχο του περσινού Euro Cup, μια κλασική ουγγρική ομάδα, με πολλές νεαρές διεθνείς και πολλή ενέργεια στο παιχνίδι της, ένα στοιχείο για το οποίο είμαστε έτοιμοι και πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα».

Η φουνταριστή Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη είπε: «Το Σάββατο, ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Παίζουμε με την Ουίπεστ και έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να κάνουμε μια νικηφόρα αρχή στην έδρα μας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί».