Ολυμπιακός: Στη Γεωργία για το «δύο στα δύο»

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, την Παρασκευή (6/10), η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Στη Γεωργία για το «δύο στα δύο»

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στη Γεωργία, όπου αύριο το απόγευμα, στις 18:00 (EPT Sports), αντιμετωπίζουν την Ντιναμό Τιφλίδας, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Δηλώσεις:

Χέρβο Κόλιανιν: «Ο δεύτερος αγώνας του Champions League με την Ντιναμό Τιφλίδας, αύριο. Μπαίνουμε ως φαβορί και αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη και θα τα δώσει όλα, για να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς που επιθυμούμε».

Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Μοναδικός μας στόχος στη Τιφλίδα είναι, βεβαίως, η νίκη. Είμαστε καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από την Ντιναμό. Ωστόσο, δεν το περιμένουμε από την αρχή εύκολο το παιχνίδι, καθώς αγωνιζόμαστε μέσα στην έδρα των αντιπάλων. Σίγουρα, θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι καλύτερο από αυτή την αναμέτρηση. Για εμάς, ωστόσο, η νίκη είναι μονόδρομος. Εκτός από τους τρεις βαθμούς, θέλουμε και μια καλή εμφάνιση, να... αποζημιωθούμε λίγο από την κακή εμφάνιση που κάναμε με αντίπαλο τη Γιουγκ, την 1η αγωνιστική. Νομίζω, ότι η ομάδα έχει βρει ρυθμό, μετά από τρία παιχνίδια δεν είναι μουδιασμένη όπως εμφανίστηκε στην αρχή του πρώτου αγώνα και μένει να δείξουμε τη διαφορά δυναμικότητας μας μέσα στο νερό».