«Μια νίκη στην πρεμιέρα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση»

Πρεμιέρα στο Champions League της σεζόν 2023-24 για την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.

«Μια νίκη στην πρεμιέρα θα μας δώσει αυτοπεποίθηση»

Την Τρίτη (26/9) στις 19:00, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα υποδεχθούν τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον Πειραιά, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χρβόγε Κόλιανιν, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ο πρώτος αγώνας της σεζόν είναι αγώνας για το Champions League. Η Γιουγκ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένας μεγάλος σύλλογος, ο πιο δύσκολος από τα προκριματικά. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω στην ομάδα και μια νίκη που θα μας έδινε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν. Σίγουρα, ο πιο δύσκολος όμιλος και κάθε βαθμός είναι σημαντικός για την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο διεθνής αμυντικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Δερβίσης, υπογράμμισε: «Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα μέσα στην έδρα μας με τη Γιουγκ. Έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία και ανυπομονούμε να το δείξουμε στο πρώτο επίσημο μας παιχνίδι. Η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ είναι ιστορική και πάντα δύσκολη ομάδα. Πιστεύω, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, μετά την καλή προετοιμασία που έχουμε κάνει και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, που θα μας δώσουν ώθηση στο ξεκίνημα του Champions League».